Klantenservice

Antwoorden op de aan ons meest gestelde vragen. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn.
Mocht uw vraag er niet bijstaan, neem dan Contact met ons op of mail ons op info@eeuwigeroos.com, we helpen u graag.

Onze meest gestelde vragen

Verkopen jullie ook aan particulieren?

Nee, wij verkopen niet aan particulieren. Voor onze verkoopadressen verwijzen wij u naar de verkooppunten op deze website.

Wat zijn de levertijden?

Doorgaans zijn de as- en grafornamenten uit voorraad leverbaar. Wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Het kan soms voorkomen dat as- en grafornamenten niet op voorraad zijn. U wordt daarvan op de hoogte gebracht en de bestelling wordt dan in backorder geplaats. Wij hanteren dan een gemiddelde levertijd van minimaal 4 – tot maximaal 6 weken.

Hoe onderhoud ik een as-gedenkornament van glas?

De as-gedenkornamenten van kristalglas zijn eenvoudig schoon te houden. Wij adviseren een droge- of vochtige doek te gebruiken.

Is het ook mogelijk om een bestaand as-gedenkornament in een andere kleur te verkrijgen die niet standaard verkrijgbaar is?

Ja, dat kan. Afhankelijk van de kleur kunnen wij altijd voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe moet ik een zelf-hechtend sluitplaatje vastplakken, laat het niet los?

Het zelf-hechtende sluitplaatje is voorzien van een supersterke dubbelzijdig zelf-hechtende laag stick-on pull off tape. U hoeft alleen het beschermlaagje eraf te halen en vervolgens het sluitplaatje onder het ornament (as-revoir opening) vast te plakken.

Kan al het crematie-as in een as-gedenkornament?

Nee, alleen in de 4 liter urn van de Elements-line kan al het crematie-as geplaats worden. De overige as-gedenkornamenten zijn deel-as bestemmingen, waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan blijven.

Wordt het crematie-as meegeblazen?

Nee, het crematie-as wordt niet meegeblazen in het glas. Het crematie-as kan direct geplaats worden in het as-gedenkornament.

Is bij alle as-gedenkornamenten het crematie-as zichtbaar?

Nee, niet bij alle as-gedenkornamenten is het crematie-as zichtbaar. Alleen waar het kristalglas transparante kleuren heeft, is het crematie-as deels zichtbaar.

Zijn de kleuren, vormen en inhoud van de as-gedenkornamenten altijd exact hetzelfde?

Nee, daar kan soms een klein verschil in zitten. Omdat alle as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Kleine luchtbelletjes in glas, is dat normaal?

Ja, er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.

Zijn de grafornamenten ook met de handgemaakt?

Ja, alle grafornamenten zijn met de hand vervaardigd. Net als bij de as-gedenkornamenten van glas, werken wij uitsluitend met de lokale ambachtslieden.