Handmade with love

Een uniek assortiment van as- en grafornamenten

Vanuit onze liefde voor handgemaakte producten hebben wij een collectie samengesteld van handgemaakte as- en grafornamenten. In samenwerking met een aantal (glas)kunstenaars uit verschillende landen worden de mooiste as- en grafornamenten gecreëerd. Elk ornament is met de hand vervaardigd en daarom uniek. Dat maakt het extra bijzonder.

Ons streven is een brede collectie neer te zetten van bijzondere en unieke handgemaakte as- en grafornamenten, waarbij kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Eeuwige Roos BV
Eeuwige Roos BV

Memorie-line

De Memorie-line is een unieke collectie van handgemaakte as-gedenkornamenten van kristalglas en biedt een verscheidenheid aan sierlijke en liefelijke as-gedenkornamenten die in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar zijn. De collectie heeft zowel kleine- als middelgrote as-gedenkornamenten. De as-gedenkornamenten zijn allemaal voorzien van een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de prachtige kleurschakeringen geeft dit een extra dimensie aan de as-gedenkornamenten. Mocht men liever het crematie-as niet zichtbaar willen hebben dan is dat ook mogelijk. De Memorie- line heeft diverse as-gedenkornamenten in haar collectie waarvan het as-reservoir niet transparant is. De Memorie-line biedt niet zomaar as-gedenkornamenten, maar ware kunstwerkjes ter herinnering van uw dierbare. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd. Daardoor is elk ornament uniek.

Eeuwige Roos BV
Eeuwige Roos BV

Premium a-line

De Premium a-line wordt gekenmerkt door haar verfijnde afwerking. De as-gedenkornamenten zijn deels voorzien van een fijne, mat gepolijste buitenzijde wat een prachtig contrast geeft met het transparant geslepen kristalglas. Een aantal as-gedenkornamenten wordt gekenmerkt door een zwart hoogglans buitenzijde in combinatie met transparant kristalglas. De fijne techniek samen met de verschillende kleurschakeringen maakt deze hoogwaardige collectie absoluut onderscheidend. In de kern van de as-gedenkornamenten bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. Dit in combinatie met de prachtige kleurschakeringen geeft een extra dimensie aan de as-gedenkornamenten. Elk as-gedenkornament is een prachtig kunstsieraad ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Eeuwige Roos BV
Eeuwige Roos BV

Elan-line

De Elan-line is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur. Deze collectie bestaat uit een combinatie van een 4 liter urn met bijpassende kleine as-gedenkornamenten in de kleurschakeringen Ivory, blue en red. Door de speciale glasblaas techniek hebben de as-gedenkornamenten een verfijnde structuur aan de buitenzijde en afgewerkt met een prachtige parelmoer glans. Alle as-gedenkornamenten van de Elan-line zijn niet transparant. Dat betekend dat in geen van de as-gedenkornamenten het crematie-as zichtbaar is. Aan de binnenzijde van de ornamenten bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Voor de 4 liter Urn geldt uiteraard dat al het crematie-as bewaard kan blijven. Alle as-gedenkornamenten worden afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd. Daardoor is elk ornament uniek.

As-gedenkornamenten op speciale aanvraag

Naast onze bestaande collectie is het ook mogelijk om as-gedenkornamenten op speciale aanvraag te laten maken. Samen gaan wij in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Omdat alle as-gedenkornamenten voorzien zijn van een as-reservoir kan het crematie-as direct geplaatst worden in het ornament. De zelf-hechtende sluitplaatjes zijn voorzien van een stick-on pull of tape wat het heel handzaam maakt om het as-gedenkornament af te sluiten. De zelf-hechtende sluitplaatjes worden bij elk as-gedenkornament meegeleverd.

Het is ook mogelijk om klein persoonlijk aandenken van uw dierbare te bewaren in het as-reservoir, zoals een haarlok, medaillon, sieraad of een ander persoonlijk aandenken. Tevens zijn onze as-gedenkornamenten uitermate geschikt om te voorzien van persoonlijke initialen, naam o.i.d. door middel van zandstralen, laseren of graferen.

Glas is een fantastisch en dankbaar materiaal om mee te werken. Het is puur, spreek tot de verbeelding en maakt het mogelijk om met vakmanschap en creativiteit de mooiste en unieke creaties te realiseren. Kortom: Een persoonlijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare,” Handmade with Love.”

Eeuwige Roos BV
Eeuwige Roos BV

Ware glaskunst, hand vervaardigd

Al onze as-ornamenten van kristalglas worden met de hand vervaardigd. Elk ornament is uniek.