Pebble ovaal transparant

Arikelnummer
U36PTR
 
Meer informatie
KleurTransparant
Afmeting8 cm
MateriaalKristalglas

De Pebble is een klein lieflijk knuffelsteentje die verkrijgbaar is in 2 verschillende modellen; ovaaltje en hartvorm. In de kern van de pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. De Pebble is zowel in opaak (semi-transparant) als transparant verkrijgbaar. Een klein gedeelte van het crematie-as zichtbaar. De Pebble is een prachtig fijn gedenksteentje ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek.

Pebble transparant is ook geschikt om bijvoorbeeld een haarlokje in te bewaren of een andere kleine symbolische herinnering aan uw dierbare.

Elke Pebble heeft een uniek kleurpatroon. Geen een is exact hetzelfde. De Pebble ovaal en het hartje zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: multi color green, multi color blue, black-white opaak, pastel opaak, transparant en aubergine-taupe. 

Houder small wordt niet standaard meegeleverd, is aanvullend te bestellen.